31.8.11

Back to school

Evo jednog posta za sve one koji će od sutra ponovo grejati školsku klupu...Naime,američki brend American Eagle Outfitters predstavio je lookbook za jesen pod nazivom "Back To School".Kako ovog brenda nema na našem tržištu,njihov lookbook može da vam posluži kao inspiracija...
    

29.8.11

Naopačke zec

Ja obožavam zečeve! Da li je to zbog mog perzimena (Zečević) ili je u pitanju to što su onako mali,mekani,ušati,brzi pa nikad ne možeš da ih stigneš (poznato je da mi žene volimo sve sto nam je nedostižno),ne znam,ali znam da prosto "odlepim" kad vidim nekog malog slatkog zeku. E tako je bilo i ovaj put,s tim sto ovaj zeka nit je mali,nit je mekan,niti trči,jedino sto je propisno ušat. Reč je o skulpturi kojiu je za OpenArt biennale u gradiću Örebro u Švedskoj napravio holandski umetnik Florentijn Hofman.Inače, ovaj veliki zeka je visok 13 metara i obložen je lokalno proizvedenom šindrom...
Zar nije presladak? Izgleda kao da ga je neko dete u igri slučajno ispustilo... :)

28.8.11

Vrhunska umetnost + vrhunska moda

 Šta se dobije kada se ukomponuje vrhunsko umetničko delo sa...hmmmm vrhunskim umetničkim delom?! Odgovor na to dali su dragi nam "obućar" Christian Louboutin i fotograf Peter Lippmann u Louboutin-ovom lookbook-u za ovu jesen. Pogledajte.
Francois Clouet-Elizabeta od Austrije
Georges de la Tour-Magdalena i plamen
Jean-Marc Nattier-Markiza D'Antin
Marie-Guilleme Benoit-Portret crnkinje
Jean Baptiste-Camille Corot-Portret devojčice
Francisco De Zurbaran-Sveta Doroteja

James McNeil Whistler-Umetnikova majka
Čik neka posle ovoga neko kaže da moda nije poučna! :)

25.8.11

Zaz!

...Negde piše da je bilo 15 000,a negde 20 000 ljudi,ali to nije bitno! Bitno je to da sam sinoć ja bila jedna od njih! Jedna od onih koji su još u junu kupili karte i nestrpljivo čekali sve do sinoć da uživo čuju i vide nju-ZAZ!
I čekanje se isplatilo-bilo je ffffantastično! Oduševila nas je svojim talentom,energijom,srdačnim srpskim pozdravom (oko kog se fino potrudila),kao i komunikaciom sa publikom,koje nije nadostajalo.
Evo fotografija.
P.S.kvalitet fotografija njie bas najbolji.Sorry
Moje sestre i ja u Novom Sadu par sati pred koncert :)
 
 
Dečak iz publike koji je prevodio sa francuskog :)



23.8.11

I'm back!

Eto, još jedan odmor se završio i sad sam ponovo kod kuće. Nije baš da sam oduševljena što je tako,a opet nije ni da nisam. Imala sam skoro mesec dana na raspolaganju da se upoznam sa grčkim mentalitetom,istorijom,kulturom i kuhinjom,a sve to još propraćeno pokojim shopping-om i naravno odlascima na plažu, tek toliko da se malo "osolim".
Sve u svemu bilo je lepo, napunila sam baterije i sad mogu da se posvetim nastupajućoj modnoj sezoni,a kad smo već kod toga, evo i kampanja za brend Paul&Joe, koja je dobar uvod u novu sezonu. Uživajte! :)
 
 


3.8.11

Pozzz sa Krita

Sunce,more,pesak,stene,vetar,talasi....
Tako uglavnom izgleda moje popodne ovde na Kritu,jer prepodne najčešće trosimo u obilaženju znamenitosti kojih ima stvarno mnoooogo,a vremena tako malo.Da ne dužim mnogo priču evo nekih sličica od poslednja tri dana...
Ovaj isečeni momak je moj brat koji je uleteo u kadar :)